Ev eşyasından esrar çıktı

Tarih: 26 Ocak 2023 Perşembe 12:32

Mersin’de bir TIR’ın dorsesinde taşınan ev eşyasına zulalanmış 24 kilo esrar ele geçirilirken 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin'de durdurulan bir TIR'ın dorsesinde yapılan aramada fırınlı ocak, koltuk takımı ve bulaşık makinasına zulalanmış vaziyette 21 paket halinde toplam 24 kilogram esrar Brego'nun hassa burnu sayesinde ele geçilirken 3 kişi de gözaltına alındı. 

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, kentte uyuşturucu madde girişinin tespit edilerek engellenmesi için çalışmalarn sürüyor. Çalışmalar kapsamında, doğu illerinden Mersin'e TIR'la uyuşturucu madde getirileceği bilgisi alınması üzerine teknik ve fiziki takip sonucu dron destekli operasyon yapıldı.
Takipteki TIR, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine geldiğinde durduruldu. TIR’da yapılan aramada, dorsesinde ev eşyası yüklü olduğu tespit edildi. 
Hassas burunlu narkotik köpeği Brego desteğiyle yapılan aramada, ev eşyalarından fırınlı ocak, koltuk takımı ve bulaşık makinasına zulalanmış vaziyette 21 paket halinde toplam 24 kilogram esrar ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak M.B., M.C.B. ve M.H.A. yakalanarak gözaltına alınırken haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, suçundan gerekli yasal işlemlere başlatıldı.


Etiket: mersin, polis, operasyon, narkotik,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA