MDOB’dan senfonik konser

Tarih: 16 Ocak 2023 Pazartesi 12:17

Mersin Devlet Opera ve Balesi, Japon piyanist Nana Miyoshi katılımı ile senfonik konser düzenliyor.

Mersin Devlet Opera ve Balesi, 17 Ocak 2023 Salı saat 20:00’de Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde, “Senfonik Konser” ile dinleyicisiyle buluşacak.

Türkiye’nin önemli ve başarılı orkestra şefi Naci Özgüç’ün yönetiminde gerçekleştirilecek “Senfonik Konser”in , Mersin Devlet Opera ve Balesi sahnesine , genç yaşına rağmen, ikinci kez davet edilen genç yetenek Nana Miyoshi solist olacaktır.  Tekniği ve yeteneği ile akılda kalan ve birçok uluslararası ödüle ve başarıya sahip olan 15 yaşındaki Japon piyaniste eşlik edecek olan Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrasının Konzertmeısterliğini Marına Kvlıvıdze yapacak.

Çaykovski  ve Puccini gibi önemli bestecilerin  eserlerinin yer alacağı konserde, genç piyanist Nana miyoshi Greig Piyano konçertosunu seslendirecektir.

 


Etiket: mersin, konser, japopiyanist,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA