Şampiyon Fener’i yine çarptı

Tarih: 7 Ocak 2023 Cumartesi 22:37

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, ING Kadınlar Basketbol Süper Lig 14’üncü hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Alagöz Holding’i 9 sayı farkla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Salon: Servet Tazegül

HAKEMLER: Murat Ciner, Orkun Yurttaş, Halil Erkoç

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi: Asena Yalçın 5, Gamze Takmaz, Özge Özışık, Gökşen Fitik 2, Sinem Ataş 2, Chelsea  Gray 20, Kuanitra Hollingsvorth 11, Renara Tiffany Hayes 18, Dejuana Tenis Bonner 19, Esra Ural Topuz,

Fenerbahçe Alagöz Holding: Elif İstanbulluoğlu, Selin Gül 7, Manolya Kurtulmuş, Olcay Çakır Turgut 10, İdil Saçalır 2, Alperi Onar 7, Emma Rosa R. Meesseman 10, Kayla Renea Mc Bride 10, Breanna Mackenzie Stewart 22.

1'İNCİ PERİYOT: 20-18
İLK YARI: 41-41
3'ÜNCÜ PERİYOT: 57-55

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Asena Yalçın, Chelsea Gray, Kuanitra Hollingsvorth, Renara Tiffany Hayes ve Dejuana Tenis Bonner beşlisi ile parkeye çıkarak Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşılaştı. Geçtiğimiz haftalarda 28'inci Cumhurbaşkanlığı kupasını kaptıran Fenerbahçe Alagöz Holding, bu kez Mersin'de rövanşı almak için kıyasıya verdiği mücadele karşısında ÇBK ekibi de başarılı savunma sergiledi. Maçın birinci periyodu 20-18 ÇBK üstünlüğü ile biterken ilk yarıda iki takım berabere kaldı. 41-41    

Üçüncü periyotta Fenerbahçe bir ara öne geçmesine ÇBK oyuncuları tempolarını yükselterek 57/55 tamamlayarak öne geçti. Maçın son periyodunda Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) parkenin her karesinde varlık göstererek Fenerbahçeli oyunculara nefes aldırmayarak maçı 77-68 kazanarak hem liderliğini sürdürdü hem de taraftarını sevindirdi.


Etiket: Mersin, ÇBK, spor, basketbol, ÇBK, Fenerbahçe,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA