Mersin polisinden silah kaçakçılarına operasyon

Tarih: 3 Ocak 2023 Salı 11:36

Mersin’de 250 polisin katılımı ile düzenlenen operasyonda 11 organize suç örgütü mensubu yakalanarak gözaltına alındı.

 

Mersin'de baskı, şiddet ve cebir kullanarak vatandaşlar üzerinde oluşturulan korku ile yağma suçlarını işleyen 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uzun süren teknik takipli ve projeli çalışmalar sonuç verdi. Çalışma kapsamında Mersin genelinde baskı, şiddet ve cebir kullanarak vatandaşlar üzerinde oluşturulan korku ile yağma suçlarını işleyen organize suç örgütü mensupları ile silah ticareti ve kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 14 kişiye yönelik 250 Polisin katılımıyla adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.
Yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Diğer 3 kişinin yakalama çalışmaları devam ediyor. Yapılan aramalarda çet, senet belgeleri ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.


Etiket: mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA