Geleceğin ekmek ustalarından ziyaret

Tarih: 21 Aralık 2022 Çarşamba 13:05

Mersin’de Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı ziyaret etti.

Mersin'de Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ekmek üretimi alanı usta öğreticileri ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı makamında ziyaret ederek kendi ürettikleri ekmeklerle dolu bir sepet hediye etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu 'Meslek Liseleri Ekmek Üretme Projesi' kapsamında ilimizde Çamlıbel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin ardından, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin de ekmek üretimine başlamasından mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin usta öğretilerimiz eşliğinde ürettikleri ekmekler vatandaşlarımızın hizmetinde. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma, usta öğreticilerimize, öğrencilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.


Etiket: mersin, millieğitim, ademkoca, ziyaret,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA