Şehit Özkan Demir için mevlid okutuldu

Tarih: 19 Aralık 2022 Pazartesi 13:10

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, geçtiğimiz ay şehit olan Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir için düzenlenen 40’ncı gün mevlid programına katıldı


Mersin Vali Ali Hamza Pehlivan, 03 Kasım 2022 günü Ankara Gölbaşı'nda paraşüt eğitimi esnasında meydana gelen elim bir kaza sonucu şehit olan Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir için düzenlenen 40'ıncı gün mevlid programına katıldı.
Mezitli ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de düzenlenen programda şehit Hv.P.Asb.Kd.Çvş. Özkan Demir ve bütün şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.
Vali Pehlivan, şehit eşi Hanife Demir'e, annesi Aysel Demir ile babası Sami Demir'e, kardeşi Ramazan Demir'e, diğer aile mensuplarına ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
Mevlid programına, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Müftüsü Aydın Yığman, şehidimizin ailesi,yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Etiket: mersin, valialihamzapehlivan, mevlid,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA