Husumetlileri birbirine girdi: 13 gözaltı

Tarih: 14 Aralık 2022 Çarşamba 16:33

Mersin’de aralarında bilinmeyen bir nedenle husumet bulunan iki grubun kavgasına karışan 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin’de D-400 Karayolu üzerinde kavga edip otomobillerle birbirlerini kovaladıkları belirlenen 13 kişi yakalandı.

Merkez Akdeniz ilçesi D-400 Karayolu Bekirde Kavşağında kalabalık grubun kavga ettiği ve araçlarla birbirlerini kovaladıkları ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, olaya karışan 3 otomobili tespit etti. Otomobilleri durduran ekipler, 13 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

Şüphelilerin üzerine ve otomobillerinde yapılan aramalarda, 6 adet tabanca, tabancalara ait çok sayıda fişek ve kesici alet ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden K.A. ve F.K. çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, 11 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Etiket: mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA