Kazanırsa MTSO’da bir ilk yaşanacak

Tarih: 12 Aralık 2022 Pazartesi 15:40

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 26 No’lu Sağlık Hizmetleri Medikal ve Kozmetik Meslek Komitesi Üyesi Yasemin Taş, Meclis Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 26 No’lu Sağlık Hizmetleri Medikal ve Kozmetik Meslek Komitesi Üyesi ve Meclis Üyesi Yasemin Taş, oda tarihinde bir ilki yaşatmak için Meclis Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.
Geçtiğimiz dönemde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin üyesi ve ilk kadın yöneticisi olan aynı zamanda da Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin de ilk kadın yöneticilerinden olan Yasemin Taş, bu kez MTSO Meclis Başkanlığı için kolları sıvadı. Kentte iş dünyasında birçok ilke imza atan iş insanı Yasemin Taş, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde de ekibi ile birlikte başarılı bir sınav verirken, adaylığını için de şu açıklamayı yaptı:
"Dünyadaki yeni nesil ticaret ve sanayi anlayışı çok daha rekabetçi, bilgi yoğun ve yüksek katma değerli bir yapıya dayanıyor. Kentimiz ekonomisi geliştikçe lobi gücüne sahip, yetkin ve etkili bir MTSO yapısına olan ihtiyaç belirgin olarak hissediliyor. Bu ihtiyacın odağında yer alan ve 41 sektörü temsil eden meclisin, kentin ortak çıkarları doğrultusunda nitelikli girişimci ve savunucu kimliğe kavuşmasını amaçlıyoruz. Bu kapsamda ilk işimiz Meclis Akademisini kurmak olacak. Böylece, meclis üyelerimizi eğitimlerle yetkin ve etkili birer kent savunucusu olarak konumlandıracağız."
ORTAK AKIL İLE ŞEHRİN LOBİ GÜCÜNÜ ARTIRMAK BİRİNCİL ÖNCELİĞİMİZ
Yasemin Taş, diyalog içinde ve kolektif çalışma ortamları yaratacaklarını ifade ederek, "Ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek, kentimizin gündemindeki sorunlarda, çözümün parçası olmaya önem göstereceğiz. Bütüncül bir yaklaşımla, entegre sektörlerin bir araya geldiği, inovatif bakış açısıyla çalışan etkili platformların kurulmasına öncülük edeceğiz. Kent dinamikleri ile diyalog ve kolektif çalışma ortamlarını oluşturacağız.  İnisiyatif alan, çözüm üreten, aktif, yapıcı ve yönlendirici bir meclis ile Mersin’in ekonominin lider şehirleri arasındaki konumunu güçlendireceğiz" dedi.
Mersin’e ve MTSO’nun gücüne güç katmak için çalışacaklarını kaydeden Taş, "Hep birlikte MTSO’nun tüccar ve sanayicilerinin gücüne güç katmak için 4 yıllık çalışma planımızla, meclis yönetimi ve organizasyonunun tamamında şeffaf olacağız. 23 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan MTSO seçimlerinin kentimiz için en güzel şekilde sonuçlanmasını temenni ediyor, etkili ve yetkin bir Meclis için MTSO Meclis Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.


Etiket: mersin, mtso, yasemintaş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA