Mersin polisinden silah tüccarlarına operasyon

Tarih: 9 Aralık 2022 Cuma 11:18

Mersin’de silah kaçaklarına yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin'de silah kaçaklarına yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, polis 5 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte kaçak silah ticareti yapıldığı istihbaratını aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekiplerce yürütülen silah ve mühimmat kaçakçılığı suç ve suçlularına yönelik yapılan projeli çalışma kapsamında 22 şüphelinin kimliği ve adresleri belirlendi. 
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyon sonucunda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 19 adet tabanca ve 52 fişek ele geçirildi. Ayrıca silah yapımında kullanılan 1 adet mengene, 1 adet taşlama makinası, 1 adet spiral makinası, 1 adet matkap, 3 adet tabanca namlusu, 42 adet lyrica hap ve 150 paket kaçak sigara ele geçirildi. 
Adresleri belirlenen 22 şüpheliden 17’si yakalanarak gözaltına alınırken, firari olan 5 şüphelinin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.


Etiket: mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA