15 PKK’lı gözaltında

Tarih: 25 Kasım 2022 Cuma 11:33

Mersin’de, PKK/KCK içerisinde faaliyet gösteren ve ülke genelinde farklı eylemler planlayan 15 terörist gözaltına alındı.

Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK içerisinde bizzat faaliyet gösteren ve ülke genelinde farklı eylemler planlayan 15 teröristi yakaladı. 

PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalarını sürdüren Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri; örgütün eylemlerine katılan, sokak olaylarında kamu binaları ile güvenlik güçlerine EYP’li, molotof kokteylli saldırı gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Zanlıların yakın dönemde ülke genelinde farklı eylemler planladığını da saptayan polis, 18 adrese özel harekatçıların da aralarında bulunduğu 215 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Adreslerdeki aramalarda örgüte ait çok sayıda doküman ele geçiren güvenlik güçleri, M.E.H., C.O., H.E.H., F.N., M.İ., B.K., S.B., Y.Ç., İ.H.B., Y.K., Y.C., Ö.F.C., A.C., S.Y. ve S.Ö. isimli 15 teröristi gözaltına aldı. C.Ö., M.H. ve A.H.'nin aranması sürüyor. 


Etiket: mersin, pkk, terör, asayiş, polis, operasyon, baskın,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA