Ekrem Öğretmen’e ödül

Tarih: 18 Kasım 2022 Cuma 12:01

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde bir ortaokulda görev yapan Öğretmen Ekrem Kılınç, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ekrem Kılınç, Milli Eğtimi Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
İl Millî Eğitim Müdürü Adem Kıca, İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimizce alanlarında fark yaratan haftanın öğretmenlerini makamında ağırlamaya devam ediyor.
lanında yarattığı fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile haftanın öğretmeni olan Çamlıyayla Darıpınarı Şehit Oğuzhan Sezer Yatılı Bölge Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ekrem Kılınç, haftalık uygulama nedeni ile İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca'nın misafiri oldu. Ziyaret sırasında konuşan Adem Koca, "Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Sorumluluğu, vebali büyüktür. Kıymetli Ekrem Kılınç öğretmenimize gösterdiği üstün çabalar ve yenilikçi çalışmalarından dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Evlatlarımızın geleceği için çalışan, tüm engelleri aşarak çocuklarımıza ulaşan, mesleklerini fedakarca icra eden tüm meslektaşlarıma her daim yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Öğretmen Ekrem Kılınç, takdir ve taltiflerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Koca'ya şükranlarını dile getirerek bu takdirin kendisini çok mutlu ettiğini, bu mesleği icra etmekten bir kez daha gurur duyduğunu ifade etti.  


Etiket: Mersin, Milli Eğitim, Adem Koca, Çamlıyayla, Ekrem Kılınç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA