MGC’den üyeleri için sağlık protokolü

Tarih: 16 Kasım 2022 Çarşamba 22:11

Mersin Gazeteciler Cemiyeti ile Sistem Cerrahi Tıp Merkezi arasında gazetecilere yönelik protokol imzalandı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ve Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi arasında protokol imzalandı. MGC üyeleri ile eş ve çocuklarını kapsayan protokol 1 yıl geçerli olacak.

Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Anlaşmalı Kurumlar Yöneticisi Tufan Yavuz ve Merkez Müdürü Nazan Sapancılar MGC Başkanı R. Kaya Tepe’yi ziyaret etti. Yapılan ziyarette MGC üyeleri için sağlık protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile eş ve çocuklarını kapsıyor. Protokole göre; muayene fark ücretlerinde yüzde 25 indirim, tıbbi tahlil- tetkik ve benzeri diğer uygulamalara ilişkin çıkan fark ücretlerinde de yüzde 25 indirim uygulanacak.

Protokol dahilindeki indirimler Mersin Gazeteciler Cemiyeti kartının gösterilmesi halinde geçerli olabilecek.

Mevcut indirimler dışında Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri kasım ayı boyunca aşağıdaki özel uygulamalardan faydalanabilecek.


Etiket: Mersin, MGC, Sağlık,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA