Çarpıp kaçarak ölüme neden olmuştu, yakalandı!

Tarih: 15 Kasım 2022 Salı 11:49

Mersin’in Anamur ilçesinde, otomobiliyle emniyet şeridindeki 2 kişiye çarparak ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan sürücü tutuklandı.

Mersin'in Anamur ilçesinde, otomobiliyle emniyet şeridindeki 2 kişiye çarparak ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan sürücü tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Anamur-Ermenek karayolunda seyreden bir otomobil, Karalarbahşiş Mahallesi'nde emniyet şeridinde yürüyen 2 kişiye çarparak kaçtı. Ağır yaralanan yayalar kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirdi. Sürücünün yakalanması için çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), olay yerindeki araç parçaları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda önce otomobilin marka modelini, sonrasında ise kamera kayıtlarının incelenmesiyle plakayı tespit etti. Büyük bir özenle iz süren ekipler, otomobili çilek tarlasında terk edilmiş halde bulurken, isminin N.Ş. olduğu saptanan sürücü kısa sürede gözaltına alındı. 

Karakolda sorgulanan N.Ş., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 


Etiket: mersin, anamur, trafikkazası, jandarma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA