Altunok, engelli çiftin nikahını kıydı

Tarih: 11 Kasım 2022 Cuma 16:13

Mersin’in Silifke ilçesinde engelli Kübra ve Mehmet Yılmaz çiftinin nikahını Belediye Başkanı Sadık Altunok kıydı.

Mersin'de Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, işitme engelli çiftin nikahlarını işitme engelli şahitler huzurunda kıydı.
Belediye Nikah salonunda Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un kıydığı işitme engelli Kübra ve Mehmet Yılmaz çiftinin nikah şahitliklerini ise işitme engelli Yahya Arslan, Muhammet Arslan, Aydın Tömbül ve Eyüp Arslan yaptı.
İşitme engelli damat Mehmet Yılmaz’ın anne ve babası da oğullarının evlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, nikah akitlerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Sadık Altunok ve mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.
Çok önemli gördüğü bir nikahı kıydığını ifade eden Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Bugün burada çok önemli bir nikah töreni gerçekleştiriyoruz. Her ikisi de işitme engelli olan Kübra ve Mehmet Yılmaz çiftimizin nikahını aileleri ve davetliler huzurunda kıyıyoruz. Sosyal medyada tanışarak arkadaş olan çiftimiz daha sonra evlenmeye karar verdiklerini belirterek belediyemiz nikah memurluğuna evlenme isteklerini bildirmişlerdir. Yapılan incelemeler sonunda genç çiftimizin evlenmelerine engel bir durumun olmadığını tesbit ettik. İşaret Dili Tercümanı Sebile Özdemir nezaretinde aileler, davetliler ve nikah şahitlerimiz huzurunda genç çiftimizin nikahlarını kıydık. Her ikisi de işitme engelli olan çiftimizin nikah şahitleri de kendileri gibi işitme engellidir. Kendileri kadar bizim için de çok önemli ve özel olan bu nikahı kıymak için burada toplandık. İşitme Engelli kardeşimiz Mehmet Yılmaz aynı zamanda belediyemizde çalışmaktadır. Çiftimizin nikahlarını kıymaktan dolayı son derece memnun oldum. Aşk engel tanımıyormuş, işitme engelli olmaları mutlu olmalarına engel değildir. Her iki gencimizi tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum” dedi.
Evlenme cüzdanını gelin ve damada teslim eden Başkan Altunok, daha sonra nikah dairesi önünde davul-zurna eşliğinde gelin-damat ve aileleri birlikte oynayarak onların sevinçlerini paylaştı.


Etiket: Mersin, Silifke, Sadık Altunok,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA