Tarsus Festivali, Zeynep Bastık konseri ile son buldu

Tarih: 7 Kasım 2022 Pazartesi 11:08

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, Zeynep Bastık konseri ile sona erdi.

Tarsus Cumhuriyet Alanı’nı dolduran on binlerce Tarsuslu ve çevre illerden gelen hayranlarına muhteşem bir konser veren Zeynep Bastık, birbirinden güzel şarkıları ile festivalin kapanışını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de izlediği ve özellikle gençlerin doyasıya eğlendiği konserde, SMA hastası çocuklar için destek çağrısında da bulunan ünlü şarkıcı, Tarsus’u çok sevdiğini söyledi.

Tarsusluların çok enerjik olduğunu ve 3 gün süren festivalde bu enerjinin doruk noktasına çıktığını ifade eden Başkan Seçer, "Zeynep Bastık sizin için geldi. Çok sevdiğinizi bildiğimiz için kendisini davet ettik. Bugün burada hem Tarsuslular, hem de çevre illerden ve ilçelerden gelen konuklarımız çok güzel bir akşam yaşıyor. Gördüğünüz gibi Tarsuslular çok enerjik. 'Festivalden memnun kaldık mı?' diye sordu ve 'Evet' cevabını aldı.

Konser alanını dolduran kalabalığa bir kez daha seslenerek, 'Şimdi bir soru soracağım, eğer ses yeterli gelmezse seneye bu festivali yapmayacağız. Seneye bu festivali yine yapalım mı?' dedi ve kocaman bir 'Evet' sesi yükseldi. Başkan Seçer bu coşku üzerine sanatçı Bastık’a dönerek, 'Ne diyorsunuz, hak ettiler o zaman' derken, Sanatçı Zeynep Bastık da 'Kesinlikle' dedi.

3 gün süren festival boyunca Tarsus’un her köşesinin cıvıl cıvıl olduğunu ve herkesin mutlu olduğunu belirten Başkan Seçer, daima böyle bir Tarsus, böyle bir Türkiye ve böyle bir dünya hayal ettiklerini vurgulayarak, "Çok güzel 3 gün geçti. Biz barış dolu, kardeşlik dolu bir dünya hayal ediyoruz. Bunu da sizlerle başaracağız" ifadelerine yer verdi.


Etiket: mersin, tarsus, mersinbüyükşehirbelediyesi, tarsusfestivali, zeynepbastık,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA