Vali Pehlivan’dan çözüm için talimat

Tarih: 4 Kasım 2022 Cuma 10:37

Mersin’de İl İdare Şube Başkanları ile bir araya gelen Vali Ali Hamza Pehlivan, vatandaş memnuniyeti odaklı, hızlı, kaliteli ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının sürdürülmesi için talimat verdi.

Mersin'de Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24'üncü maddesi gereğince, kamu hizmetlerinde etkinliğin, verimliliğin artırılması, bu bağlamda kamu birimlerinde ve birimler arasında işbirliği, koordinasyon ve ahengin pekiştirilmesi maksadıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı. Toplantıda, kamu hizmetlerinin vatandaş memnuniyeti odaklı, hızlı, kaliteli ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının sürdürülmesi, enerji verimliliği, birimlerin yakın işbirliği ve dayanışma içinde çalışması konuları ele alındı. 
Vali Pehlivan gündem maddeleri üzerinde değerlendirmelerde bulundu, çeşitli talimatlar verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA