Vali Pehlivan, Mezitli’de muhtarlarla bir araya geldi

Tarih: 2 Kasım 2022 Çarşamba 10:39

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, programı kapsamında merkez Mezitli ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek çeşitli ziyaretler de bulundu.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, merkez Mezitli ilçesinde muhtarlar, Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıp yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı.

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mezitli İlçesindeki programına Mezitli Kaymakamlığı ziyareti ile başladı. Vali Pehlivan, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. 

Vali Pehlivan, İlçedeki kamu hizmetleri çalışma ve faaliyetler hakkında Kaymakam Bilgin’den bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu. 

Mezitli Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve 36 Mahalle Muhtarı katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında, Mersin’de yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Vali Pehlivan, muhtarların mahalleler de vatandaşların ile devlet kurumlarının arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, muhtarların çok önemli görevler üstlendiklerini ifade etti. Vali Pehlivan konuşmasının devamında, Mersin genelinde ve Mezitli ilçesinde yapılan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Muhtarlarının tek tek söz alarak mahalleleriyle ilgili sorun, talep ve ihtiyaçlarını dile getirdiği toplantıda, Vali Ali Hamza Pehlivan taleplerin karşılanması ve takip edilmesi için ilgili birimlere talimatlar verdi.

 Vali Pehlivan toplantının ardından Mezitli Belediyesi’ne geçti. Belediye önünde Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Pehlivan, daha sonra Başkan Tarhan ile Belediye Başkanlığı makamında bir görüşme gerçekleştirdi.

 Vali Pehlivan, Belediyenin çalışma ve faaliyetler hakkında Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.
Vali Pehlivan, daha sonra 1996 yılında Diyarbakır ili Lice İlçesinde Gazi olan ve 30.10 2022 günü böbrek yetmezliği sonucu vefat eden Jandarma Komd. Er. Zafer Cömert’in, Mezitli ilçesinde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 Vali Pehlivan, Mezitli Belediyesi bünyesindeki Menderes Mahallesi Turunç Caddesi üzerinde bulunan Down sendromlu özel kardeşlerimizin çalıştığı Down Cafe'yi ziyaret ederek çalışanlara başarı ve kolaylıklar diledi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA