Çavuşoğlu’ndan şehit ailesi ve yaralı polise ziyaret

Tarih: 22 Ekim 2022 Cumartesi 14:49

Mersin'e gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, programı kapsamında basına kapalı olarak şehit polis memuru Sedat Gezer'in ailesine başsağlığı dilerken ile yaralı polis memuru Abdulkadir Öztürk'e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Vali Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan, Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin 26 Eylül 2022 tarihinde Mezitli Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda bölücü terör örgüt mensubu hain teröristler ile kahramanca mücadele ederek şehit olan Polis Memuru Sedat Gezer’in Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Şehit Polis Memuru Sedat Gezer ve bütün şehitler için dualar edilirken  Bakan Çavuşoğlu, kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu daha sonra ise ValiAli Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan, Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin bölücü terör örgütü mensubu hain teröristler ile girilen çatışmada kahramanca mücadele ederek yaralanıp gazi olan, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen Polis Memuru Abdulkadir Öztürk'ü Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.
Bakan Çavuşoğlu, evde tedavisi devam eden Polis Memuru Abdulkadir Öztürk ile bir süre görüştü, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti, Allah’tan şifalar diledi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA