Araç hırsızları jandarmadan kaçamadı

Tarih: 6 Ekim 2022 Perşembe 11:34

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir kamyonet ve otomobil çalan hırsızlar JASAT’ın başarılı çalışması sonrası yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi 2 aracı çalarak kaçan 3 hırsızı adım adım takip ederek yakaladı.
Olay, Erdemli ilçesi Kösbucağı Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede bulunan bir limon deposundan bir adet otomobilin ve kamyonetin çalınması üzerine Jandarma Dedektifleri olarak tanınan Jandarma Suç Araştırma Timi çalınan otomobilleri bulmak ve hırsızları yakalamak amacıyla harekete geçti. Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan geniş çaplı soruşturmada; Jandarma ekipleri olay mahalline giriş çıkış yapan araç ve şahısların araştırılması ile elde edilen güvenlik kamera görüntülerinin analizi sonucunda 3 şüphelinin kimliği belirlendi.
Jandarma tespit edilen şüphelileri yakalamak, çalıntı araçları bulmak amacıyla düğmeye bastı. Düzenlenen operasyon ile hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 3 hırsız yakalanarak gözaltına alındı. Çalıntı otomobilt Şırnak'ta, kamyonetk ise Erdemli ilçesinde yol kenarına park edilmiş vaziyette bulundu. Otomobiller sahibine teslim edildi.
Yakalanan 3 hırsızlık şüphelisi işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Etiket: Mersin, Erdemli, Jandarma, Asayiş, hırsızlık,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA