Mersin Polisevi saldırısına 4 tutuklama

Tarih: 2 Ekim 2022 Pazar 13:03

Mersin’in Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi’ne yapılan silahlı ve bombalı saldırının ardından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

 

 

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki 1 polis şehit olduğu, 1 polis yaralandığı silahlı ve bombalı polisevine saldırısı sonrası yürütülen soruşturma kapsamında gözaltını alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, 26 Eylül akşam 23.00 sıralarında meydana gelmişti. Olay sırasında teröristler 110 kişinin kaldığı Tece Polisevi'ne silahlı ve bombalı saldırı da bulunmak istemişti. Polislerin kahramanca yaptığı savunma sırasında bir terörist açılan ateş sonucu patlayan bomba ile ölürken, diğer terörist ise çantasındaki bombayı patlatarak kendisini infilak ettirmişti. Bölgede tam manasıyla can pazarı yaşanırken, Yaralı polisler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis memuru Sedat Gezer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.
Olayın ardından harekete geçen Mersin Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yürütülen soruşturma kapsamında merkez Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi yerleşkesine yönelik silahlı ve bombalı saldırı olayı şüphelilerinin yakalanmasına yönelik operasyonel çalışma yürüttü. Yapılan çalışma kapsamında yakalanan şüphelilerden; M.D., A.E., K.B., A.G., S.D. emniyetteki soruşturmasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: Mersin, Mezitli, Polis,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA