Geleceğin bilim insanlarından Koca’ya ziyaret

Tarih: 2 Ekim 2022 Pazar 12:45

TEKNOFEST’de aldıkları ödüllerle Mersin’i gururlandıran öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ile bir araya geldi.

Giresun'da düzenlenen TEKNOFEST 2022 etkinlikleri kapsamındaki yarışmalarda aldıkları ödüllerle Mersin'i gururlandıran öğrenciller Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı ziyaret etti.

Ziyarette, Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi'nde okuyan ve 'Dijital Oyun Yarışması'nda birinci olan Cankat Barış Ünal, Emre Kaplan, Melike Çelik, TEKNOFEST'de 'İklim Değişikliği Araştırma Proje Yarışmaları'nda Türkiye ikincisi olan Hilmi Emre Göktaş, Okul Müdürü Sayın Ahmet Omaç hazır bulundu.

TEKNOFEST kapsamında düzenlenen yarışmalarda Mersin'i temsil eden öğrencileri tebrik ettiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Koca, "Öğrencilerimizin her alanda ortaya koydukları başarılarla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Okul Müdürü Ahmet Omaç,  proje çalışmalarında kendilerine her daim destek olan Millî Eğitim Müdürü Koca'ya şükranlarını ifade ederek okul olarak her zaman öğretmen ve öğrencilerle el ele çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

'Dijital Oyun Yarışması'nda birinci olan Cankat Barış Ünal, Emre Kaplan, Melike Çelik ile 'İklim Değişikliği Araştırma Proje Yarışmaları'nda Türkiye ikincisi olan Hilmi Emre Göktaş, daha sonra projeleri ile ilgili Adem Koca'yı bilgilendirdi. 


Etiket: Mersin, Milli Eğitim, Teknofest, öğrenci,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA