Jandarmadan Mersin merkezli terör operasyonu

Tarih: 29 Eylül 2022 Perşembe 13:47

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri PKK/KCK terör örgütü adına milis/işbirlikçi olarak faaliyet yürüten 7 şahsa yönelik operasyon düzenledi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri PKK/KCK terör örgütü yönelik olarak düzenlediği operasyonda 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerince, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin ve Şırnak'ta belirlenen 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda; terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet yürüterek örgüt adına milis/işbirlikçi faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 7 şüpheli Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 
Operasyon düzenlenen şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda dijital malzeme ve dokümana Jandarma tarafından el konuldu. 


Etiket: mersin, jandarma, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA