Evini esrar serasına dönüştürmüş

Tarih: 29 Eylül 2022 Perşembe 13:40

Mersin’in Tarsus ilçesinde evinin bir bölümünü seraya dönüştürerek esrar üretimi yapan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde evinin bir bölümünü seraya dönüştürerek kenevir yetiştirip esrar elde eden bir kişi ekipler tarafından yakalanarak gözaltanı alındı. 
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği olarak yapılan çalışmada kenevir üretimi ve uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan operasyon kapsamında, G.Ç. isimli şahsın evinde arama yapıldı. Yapılan aramada; 27 kök kenevir bitkisi, 272 gram kubar esrar, 5,88 gram kenevir tohumu, 1 adet hassas terazi, kenevir bitkisi yetiştirmede kullanılan düzeneğe ait 1 adet büyük boy çadır, 2 adet iklimlendirme cihazı, 2 adet havalandırma cihazı, 5 adet led aydınlatma lambası, 4 adet mini vantilatör, muhtelif kablo ile alüminyum borular ele geçirildi. Gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan G.Ç., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Etiket: Mersin. Tarsus, polis, uyuşturucu.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA