Burcu öğretmene ödül

Tarih: 29 Eylül 2022 Perşembe 13:21

Mersin’de alanında yarattığı fark nedeni ile Sınıf Öğretmeni Burcu İlarslan ödüllendirildi.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde bir ilkokulda görev yapan Sınıf Öğretmeni Burcu İlarslan, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Alanında yarattığı fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile haftanın öğretmeni olan Mezitli Tepeköy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Burcu İlarslan'ı,  İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca tarafından makamında ağırlandı.
Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, mesleğine duyarlı yaklaşımı ve örnek çalışmaları ile eğitimde fark yaratan öğretmenimize yürekten teşekkür ederek, "Sayın Burcu İlarslan öğretmenime evlatlarımız için gösterdiği üstün çabalar ve yenilikçi çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitim öğretim süreçlerinin başarılı olması öğretmenlerimize bağlıdır. Biliyorum ki Türkiyemizin her noktasında öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin geleceği için çok büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Bizlerin teşekkürü sizlerin çalışmalarının yanında az alır. Evlatlarımız için çalışan, emek eden, zorlukları aşarak onlara dokunan tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum." dedi.
Sınıf Öğretmeni Burcu İlarslan, takdir ve taltiflerinden ötürü Milli Eğitim Müdürü Koca'ya teşekkür ederek, öğretmen olmaktan gurur duyduğunu ve bu ödülün motivasyonunu arttırdığını ifade etti. 


Etiket: Mersin, Milli Eğitim, Adem Koca, ödül,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA