OGM’nin yetkili ismi Mersin’de

Tarih: 28 Eylül 2022 Çarşamba 12:51

Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Mersin'e gelen Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, orman teşkilatının disiplin ve kurallar üzerine oturtulmuş bir kurum olduğunu söyledi. 

Yüzer, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın'ı makamında ziyaret etti. Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin ve Beyhan Altıntaş, Basın ve İletişim Şube Müdürü Abdurrahman Sezer, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper ve mühendisler tarafından karşılanan Yalçın, "Teşkilatımız disiplin ve kurallar üzerine oturtulmuş, belli bir kültürü olan bir teşkilat sizde bu kültürün tamamlayıcısısınız. Mesleğimizin ve ormancılığımızın geleceğe taşınması görevini, bizlerden sonra siz devralacaksınız. Bundan sonra tüm yaşamınız boyunca, ailenizle birlikte sizlere sağlık ve huzur diliyorum. Ailemize katıldığınız için hoş geldiniz diyor teşekkür ediyorum" dedi. 

Yalçın ise Yüzer'e ziyareti için teşekkür etti. 


Etiket: mersin, ogm, ibrahimyüzer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA