Mersin’de DEAŞ operasyonu: 7 gözaltı

Tarih: 26 Eylül 2022 Pazartesi 09:59

Mersin’de DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Geçmiş tarihlerde yapılan operasyonel çalışmalarda ele geçirilen dijital materyal ve dokümanlar üzerinde yapılan incelemelerde sicil bilgileri ile DEAŞ terör örgütünün çatışma, infaz, propaganda görüntülerinin yanı sıra terör örgütü mensuplarına ait çok sayıda fotoğraf ve resim tespit edilen, ayrıca uzun süreli yapılan takip sonucunda terör örgütü içerisinde aktif olarak faaliyet göstererek örgüt adına para transferleri gerçekleştirdiği tespit edilen H.E.M., O.E.M., B.N., M.E.Y.,  F.A., A.C.,  E.A., N.B., A.A. ve Y.O.'nin yakalanmasına yönelik olarak eş zamanlı operasyon yapıldı. 
Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda farklı adreslerde 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 3 şüphelinin de yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.


Etiket: Mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA