Geleceğin sanatçısı İngiltere’den çifte ödülle döndü

Tarih: 25 Eylül 2022 Pazar 13:57

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden Cem Tuncay Altunay, her yıl İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen farklı iki uluslararası müzik yarışmalarında iki ödülle dönerek başarıya imza attı.

 

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Nefesli ve Vurma Çalgılar Trombon Ana Sanat Dalı eğitmeni Öğr. Gör. Murat Atalayer’in öğrencilerinden Cem Tuncay Altunay, her yıl İngiltere'nin başkenti Londra 'da düzenlenen farklı iki uluslararası müzik yarışmalarında ikincilik ve üçüncülük ödüllerini kazandı.

Cem Tuncay Altunay, dünyanın her yerinden farklı yaş ve enstrüman kategorilerinde müzisyenlerin her yıl klasik müzik alanında yeteneklerini sergiledikleri ve online olarak düzenlenen Londra Uluslararası Müzik Yarışmasında 'Genç Sanatçı' kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. 
Genç sanatçı ayrıca yine her yıl Londra'da piyano, yaylı çalgılar, nefesli çalgılar, oda müziği ve vokal dallarında online olarak düzenlenen ve bu yıl 2 ila 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen "Medici İnternational Music Competition"da da kendi kategorisinde üçüncülük ödülünü almayı başardı.
Bu iki önemli organizasyonda Türkiye'yi ve Mersin'i başarıyla temsil eden geleceğin sanatçısı Cem Tuncay Altunay'ı ve eğitmeni Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Nefesli ve Vurma Çalgılar Trombon Ana Sanat Dalı eğitmeni H. Murat Atalayer’i www.mersinpost.com.tr ailesi olarak tebrik ediyoruz.


Etiket: Mersin, Cem Tuncay Altunay, yarışma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA