Sahiplenmeyi bekliyor

Tarih: 22 Mart 2021 Pazartesi 11:01

Tarsus’ta silahla vurulmasının ardından tedavi altına alınarak Kahraman adı verilen köpek, sahiplenmeyi bekliyor.

arsus ilçesinde geçtiğimiz günlerden kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahla vurulmasının ardından tedavi altına alınarak Kahraman adı verilen köpek iyileşirken, sahiplenmeyi bekliyor.
Tarsus’un Mithatpaşa Mahallesi’nde henüz kimliği belirlenemeyen caniler ateşli silahla bir köpeği vurmuş, yaralı köpek mahalle sakinlerinin ilk müdahalesinin ardından Tarsus Belediyesi veteriner hekiminin başarılı operasyonu ile hayata tutuntu. Köpeğin tedavisi olumlu sonuç veriken, sağlığına kavuştu,
Ateşli silahla vurulan köpeğin tedavi süreci hakkında bilgi veren Tarsus Belediyesi Veteriner Hekimi Onur Terli, "Yabancı cisimden kaynaklı enfeksiyonlar oluşmasın diye antibiyotik tedavisi uyguladık, yara bölgesinde büyük bir şişlik vardı bunu gidermek için uygun ilaçları kullandık. Antibiyotik tedavisi bittikten sonra şişliği indirmek için sabunlu sıcak su ile her gün masaj yaptık. Köpeğimizin genel durumu şu anda çok iyi ekolojik rehabilite alanında gözetim altında tutulan köpeğe çalışanlarımız, yaşam savaşını kazandığı için 'Kahraman' adını verdi. Kahraman şu anda çok iyi ve yeni sahibini bekliyor" dedi.


Etiket: Mersin, Tarsus, köpek,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA