Salça bidonundan esrar çıktı

Tarih: 21 Eylül 2022 Çarşamba 12:01

Mersin’de durdurulan bir araçta bulunan salça bidonlarından esrar çıkarken 3 kişi gözaltına alındı bir kişi aranıyor.

 

Mersin polisi, kentte uyuşturucu ile mücadelesini sürdürürken durdurulan bir araçta narkotik köpeği Brego ile yapılan aramada 7 kilo 580 gram esrar ele geçirildi.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu ile mücadele ve uyuşturucunun kökünü kazımak amacıyla yapılan rutin uygulamaları sürüyor. Uygulama sırasında şüphe üzerine durdurulan araçtan 1 şahsın kaçması üzerine araçta kalan 3 şahsın kimlik kontrolü ve aracın hassas burunlu dedektör köpek brego ile yapılan kontrollerinde araçta salça ve peynir bidonları arasına saklanmış 7 kilo 580 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Araçta bulunan 3 şüpheli şahıs M.K., V.A., F.Y. gözaltına alınırken operasyonla ilgili A.K.'nın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiği bildirildi.


Etiket: Mersin. polis, operasyon, uyuşturucu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA