Alaca: MTSO Mersin için önemli bir kurum

Tarih: 12 Eylül 2022 Pazartesi 17:29

Alaca Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Alaca, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinin kentin için önemli olduğunu söyledi.

Mersin'de Alaca Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Alaca, MTSO'nun kent için önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, MTSO seçimlerinin kent adına önemli olduğunu söyledi.
Kasım ayında gerçekleştirilecek olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinin kentin çıkarlarını gözetme noktasında büyük önem taşıdığını belirten Alaca Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Alaca, "Mersin, Türkiye'nin önemli şehirlerinden bir tanesi. Mersin'i daha ileriye taşıma noktasında kentin önde gelen kurum ve kuruluşlarına, odalara, STK'lara ve iş dünyası mensuplarına büyük görevler düşüyor. Kasım ayında gerçekleştirilecek olan MTSO seçimleri de bu noktada kent adına büyük önem taşıyor. Seçilecek olan meclis üyeleri ve yönetimin kentin çıkarlarını gözeteceğinden, Mersin'in kalkınması adına faaliyetlerde bulunacağından eminim. Seçime girecek olan adaylara başarılar dileyerek, her zaman olduğu gibi adalet çizgisinden sapmayan bir seçim yarışı temenni ediyorum" dedi.


Etiket: mersin, mtso, hakan alaca,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA