Çukurova Basketbol’a yeni sponsor

Tarih: 11 Eylül 2022 Pazar 11:25

ÇBK ile Özel Bilimkent Okulları arasında ’eğitim sponsorluğu sözleşmesi’ imzalandı.

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi ile Özel Bilimkent Okulları arasında, altyapı takımlarına yönelik 'eğitim sponsorluğu sözleşmesi' imzalandı. 

Okulun Mezitli Çamlıca Mahallesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen imza törenine; ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü, Özel Bilimkent Okulları Kurucu Temsilcisi Özkan Demir, kulüp ve okul yöneticileri ile sporcular ve aileleri katıldı. Sporu seven bir insan olduğunu dile getiren Özkan Demir, "Her zaman sporcularımızın yanında olacağım. İşbirliğinin oluşmasına katkı sağlayan kulüp yönetimimize ve hocalarımıza teşekkür ederim. Bu iş için çok uğraştılar, çabaladık ve güzel bir sonuç elde ettik. İnşallah birlikteliğimiz bundan sonraki yıllarda da devam edecek" dedi. 

Okul yönetimine teşekkür eden Ender Ünlü ise eğitimin önemine vurgu yaparak, "Basketbolun yanında akademik eğitime de büyük önem veriyoruz. Çocuklarımız için sağlayabileceğimiz ne varsa, her sene bir fazlasını sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın akademik ve sportif eğitimi birlikte yürütülebileceğini tüm Türkiye'ye ispat edeceğimizi düşünüyorum. Hem okul yönetimi hem de kulübümüzün hedefleri çok büyük. Çocuklarımızın da kendi geleceklerini oluşturma sürecinde eğitimin yeri çok ayrı. Sponsorluğumuz ile birlikte yeni eğitim-öğretim yılı ve basketbol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Taraflar konuşmaların ardından sözleşmeyi imzaladı. Buna göre ÇBK altyapı takımlarında forma giyen ortaokul ve lise düzeyindeki kız basketbolcuların eğitimi için ücret ödenmeyecek. 


Etiket: mersin, çukurovabasketbol, basketbol, özelbilimkentokulları,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA