İnceer: Sağlıklı bir gelişim sporla mümkün

Tarih: 10 Eylül 2022 Cumartesi 17:29

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) A Takım Genel Menajeri Aslı İnceer, sporun çocuklar üzerine sağlıklı bir etkisinini olduğunu söyledi.

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi A Takım Genel Menajeri Aslı İnceer, sporla ilgilenen bir çocuk, gerek fiziksel gerek sosyal olarak önemli gelişim kat ettiğine dikkat çekerek, sağlıklı bir gelişimin sporla mümkün olabileceğini söyledi.

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi sosyal medya hesabın üzerinden sporsever çocukların velileri için özel bir açıklama yapıldı. Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) A Takım Genel Menajeri Aslı İnceer'in açıklamasına yer verilen metinde, velilere sporun çocuklar üzerindeki etkileri üzerinde duruldu.

ÇBK A Takım Genel Menajeri Aslı İnceer, açıklamasında  sporun çocuklar üzerine sağlıklı bir etkisinini olduğunu belirterek, "Sporla ilgilenen bir çocuk, gerek fiziksel gerek sosyal olarak önemli gelişim kat etmektedir. Küçük yaşta takım sporları ile özellikle de basketbolla meşgul olan çocuklar, aktif motor becerilerini geliştirmekle birlikte egzersiz yaparak formda kalabilir, boş zamanını kaliteli bir şekilde geçirebilir, akranları ile sağlıklı iletişim kurmayı öğrenebilir ve özgüveni yüksek bir birey olarak yaşamını sürdürebilir. Tüm bunların yanında basketbol eğitimleri ile yeteneklerini geliştirmesine imkân sağladığımız çocuklarımız, yarının yıldız basketbolcularından olabilir, uzun yıllar ülkemiz basketboluna ve milli takımımıza hizmet edebilir. Unutulmaması gereken en önemli konu, sağlıklı bir gelişimin sporla mümkün olduğudur. Bu noktada kıymetli ailelerimiz ve değerli çocuklarımızı, Türkiye'nin en özel basketbol kliniği olan ÇBK Basketbol Okulu'nda ‘sağlıklı gelişim sürecini’ yaşamaya davet ediyoruz" dedi.


Etiket: ÇBK, Basketbol, Aslı İnceer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA