Şehit ailesini yalnız bırakmadı

Tarih: 3 Eylül 2022 Cumartesi 14:03

Mersin Valisi Ali Hazma Pehlivan, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Tarsus ilçesindeki şehit ailesini ziyaret etti.

 

Pençe-Kilit Operasyonunda bölücü terör örgütü tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz (30), toprağa verilmesinin ardından Vali Ali Hamza Pehlivan, şehit ailesini yalnız bırakmayarak ziyaret etti. 
Pençe-Kilit Operasyonunda bölücü terör örgütü tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz (30), memleketi olan Mersin Tarsus ilçesine bağlı Hacıhamzalı Mahallesi'nde toprağa verilmişti. Cenaze törenin tamamlanmasının ardından Vali Ali Hamza Pehlivan, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, milletvekilleri ve beraberlerindekilerle birlikte Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz'ün annesi Ayfer, babası Bülent ve eşi Büşra Meteöz'ün de hazır bulunduğu ziyaret sırasında bütün şehitler  için dualar okundu.


Etiket: Mersin, Tarsus, Vali Ali Hamza Pehlivan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA