Tarsus şehidi son yolculuğuna uğurladı

Tarih: 2 Eylül 2022 Cuma 14:51

Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan Hava Savunma Astsubayı Kıdemli Çavuş Okan Meteöz, memleketi olan Mersin’in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan Hava Savunma Astsubayı Kıdemli Çavuş Okan Meteöz, son yolculuğuna uğurlandı.
Hava Savunma Astsubayı Kıdemli Çavuş Okan Meteöz için Tarsus ilçesine bağlı Hacıhamzalı Mahallesi'nde tören düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Vali Ali Hamza Pehlivan, kent protokolü ve vatandaşların yanı sıra şehidin annesi Ayfer, babası Bülent ve eşi Büşra Meteöz katıldı.
Dün akşam saatlerinde hava yolu ile Adana'ya oradan da Tarsus ilçesine getirilen şehit Meteöz'ün cenazesi konvoy eşliğinde doğum büyüdüğü Hacıhamzalı Mahallesi'nde getirildi. Son kez baba ocağına götürülen şehidin naaşı daha sonra camiye getirildi. Burada şehit Meteöz'ün tabutuna sarılıp gözyaşı dökerken, Mersin Müftüsü Aydın Yığman'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Okan Meteöz'ün cenazesi götürüldüğü Hacıhamzalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Etiket: Mersin, tarsus, şehit,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA