Başkan Topçu: Halk Gelecek Partisi’nden umutlu

Tarih: 27 Ağustos 2022 Cumartesi 17:32

Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, vatandaşlarla bir araya gelirken, halkın partisinden umutlu olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Mersin'de 2023 seçimlerine mesai kavramı gözetmeksizin devam ettiklerini belirten Başkan Topçu,"Mersin'de tek bir vatandaşımızın dahi sosyal, siyasal, ekonomik anlamda hiçbir sıkıntısı kalmayana dek mücadelemizi sürdüreceğiz"dedi.

2023 seçimlerine aylar kala Gelecek Partisi 81 ilde koordineli bir şekilde seçim çalışması yürütmeye devam ediyor. Mersin Yenişehir İlçe Başkanlığı da gerek stant çalışmaları, gerek hane ziyaretleri ile seçime hazırlanıyor, her vatandaşa Gelecek Partisi'nin ideolojisini ve vaatlerini anlatıyor. 
Seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Topçu önce Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni partililerle ziyaret etti. Hemen ardından ise pazar tezgahındaki esnafla bir araya geldi. Tek tek tezgahları gezerek esnaf ile vatandaşın dert ve sorunlarını dinleyen Başkan Topçu, vatandaşın da üreticinin de zor durumda olduğunu ifade ederek, "Seçim çalışmaları kapsamında her zamanki gibi esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bundan birkaç gün önce halkın sesi olan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettik. Burada Mersin'deki gazetecilerin yaşadığı zorlukları ve basını özgürleştirmek adına istişarelerde bulunduk. Bu ziyaretin ardından da pazara gittik. Esnafla bir araya geldik. Tezgahtarlarla konuştuk. Sorun ve sıkıntılarını dinledim. Hepsinin derdi aynı. Ekonomik sıkıntı, adaletsizlik, sosyal yaşamdaki sorunlardan muzdaripler. Sıkıntılarını tek tek dinledim ve not aldım. Gerekli bilgileri de yetkililere ilettim. Hepsine hayırlı işler diledim. Fakat bizler anladık ki halk artık gerçekleri anlamış. Halk Gelecek Partisi'nden çok umutlu ve bizleri iktidar olarak görmek istiyor. Bütün sorunların Gelecek Partisi İle biteceğini çok iyi biliyorlar. Biz de halkımıza güveniyoruz. Gelecek Parti iktidarlarında tüm sorunların biteceğine söz veriyoruz" şeklinde konuştu.


Etiket: mersin, mustafatopçu, gelecekpartisi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA