İyiliğe altın madalyalı teşekkür

Tarih: 21 Ağustos 2022 Pazar 13:05

Mersin’de TSKGV’ye gayrimenkulünü bağışlayan Zelkif Dinçbay’a altın madalya ve berat belgesi verilerek teşekkür edildi.

Mersin'de Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) gayrimenkulünü bağışlayan Zelkif Dinçbay'a altın madalya ve berat belgesi verilerek teşekkür edildi. 

Mersin'de yaşayan Zelkif Dinçbay, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin harp gücünün artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla 1987 yılında kurulan ve savunma sanayisinin gelişmesinde büyük katkıları olan TSKGV’ye, gayrimenkulünü bağışladı. Zelkif Dinçbay'ın bu örnek davranışı ve duyarılı girişi nedeni ile vakıf tarafından hazırlanan altın madalya ve berat belgesi de Mersin'e göndedirildi. 
Mersin Valiği'ne davet edilen Zelkif Dinçbay'ın, altın madalya ve berat belgesi TSKGV Mersin FTK Fahri Başkanı Vali Ali Hamza Pehlivan takdim etti.
Vali Pehlivan, bağışta bulunan Zelkif Dinçbay’a destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
TSKGV Mersin Bölge Temsilcisi Faik Ahmet Karadeniz ile Fahri Tanıtım İl Başkanı Sabri Tekli de takdim programında hazır bulundu.


Etiket: Mersin, TSKGV, Zelkif Dinçbay,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA