Acı haber kuyudan geldi

Tarih: 18 Ağustos 2022 Perşembe 12:42

Mersin’in Silifke ilçesinde kayıp olan adamın cansız bedeni evine 500 uzaklıktaki kuyuda bulundu.

Mersin'in Silifke ilçesinde 15 Ağustos'dan bu yana kayıp olan Sebahattin Çetin'in cansız bedeni evine 500 metre uzaklıktaki su kuyusunda bulundu.

Silifke ilçesine bağlı İşıklı Mahallesi'nde 15 Ağustos tan beri kayıp olan evli bir çocuk babası 54 yaşındaki Sebahattin Çetin yakınları tarafından her yerde arandı. Bulunamayan Çetin için jandarma ve polise kayıp başvurusu yapıldı. Bunun üzerine hem yakınları, hem mahalleli hem de ekipler Sebahattin Çetin'i her yerde aramayı sürdürürken, şahıs cansız bedeni sulama kuyusunda bulundu. Bunun üzerine haber verilen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bölgeye arama kurtama ekibi sevk etti. Işıklı Mahallesi'ne gelen itfaiyeye bağlı arama kurtarma birimleri indikleri kuyudan Sebahattin Çetin'in cansız bedenini çıkartarak yetkililere teslim etti. Çetin'in cansız bedeni otopsi için Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA