ÇBK’nın milli yıldızları Karadağ’da

Tarih: 18 Ağustos 2022 Perşembe 10:16

U16 milli takımı ile Kızlar Avrupa Şampiyonası için Karadağ’da bulunan Çukurova Basketbol Kulübü ÇBK’nın genç yetenekleri A Ligi’ne yükselmek istiyor.

U16 milli takımı ile Kızlar Avrupa Şampiyonası B Ligi müsabakaları için Karadağ'da bulunan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nin genç yetenekleri Ayşenaz Harma, Eslem Güler, Esra Güvenç ve Selin Tekin, takım halinde doğru oyunu oynayıp A Ligi'ne yükselmek istediklerini söyledi. 

Organizasyonda B Grubu'nda yer alan milliler; Karadağ, Bulgaristan ve Norveç ile aynı grupta yer alıyor. Ay-yıldızlılar bugün TSİ 19.45’te Karadağ, 20 Ağustos Cumartesi günü TSİ 22.00’de Bulgaristan ve 23 Ağustos Salı günü de TSİ 17.30’da Norveç ile karşı karşıya gelecek.

ÇBK'nın milli takımdaki temsilcileri Ayşenaz Harma, Eslem Güler, Esra Güvenç ve Selin Tekin, ay-yıldızlı formayı giymenin büyük bir gurur olduğunu belirterek, "İyi bir hazırlık kampı dönemi geçirdik, iyi hazırlandık. Takım halinde doğru oyunu oynayıp turnuvayı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bunu başardığımız takdirde başarı kendiliğinden gelecek ve A Ligi’ne yükseleceğiz. Çünkü bizim bayrağımız en üste olmayı hak ediyor" dedi.


Etiket: Çukurova Basketbol, U16, Karadağ, şampiyona,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA