Şehit Oğuz Avşar Aydın unutulmadı

Tarih: 15 Ağustos 2022 Pazartesi 10:12

Mersin’in Mut ilçesinde Kaharamanmaraş’ta söndürme uçağının düşmesi sonucu şehit olan Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın, mezarı başında anıldı.

Kahramanmaraş'ta yangına müdahale eden yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu şehit olan Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın, yıl dönümünde meslektaşları tarafından mezarı başında anıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, geçtiğimiz yıl bugün, Kahramanmaraş'ta yangına müdahale eden yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu şehit olan Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın'ın sene-i devriyesi münasebetiyle düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılmak için şehidimizin baba ocağının bulunduğu Mut'a geldi.

Mut Şehir Mezarlığında şehidin mezarını, Mut Orman İşletme Müdürü Necmi Poscu ve işletme personeli ile birlikte ziyaret ederek şehidimizin kabrine gül bırakıp dua eden Bölge Müdürü Yalçın, mezar ziyaretinin ardından yine Mut Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile birlikte programın gerçekleştirildiği baba ocağına geçerek burada mevlit ve anma programına katıldı.

Şehidin ailesiyle görüşen Bölge Müdürü Yalçın, eşi, çocukları ve babasına, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'in selamlarını, iyi dileklerini ve Orman Genel Müdürlüğünün her zaman yanlarında olduğu mesajını iletti.


Etiket: Mersin, Mut, Şehit Oğuz Avşar, Orman,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA