İçel İdmanyurdu Hollandalı futbolcu ile anlaştı

Tarih: 26 Temmuz 2022 Salı 14:41

İçel İdman Yurdu, kadrosunu güçlendirmeye devam ederken Almanya 4. Lig takımlarından Jeddeloh II forması giyen Christopher Gürkan David ile anlaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3'ncü Lig 1'inci Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Christopher Gürkan David’i kadrosunu kattı. Türk asıllı Hollandalı futbolcu ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Teknik direktör Ersin Aka’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren İçel İdman Yurdu, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bugüne kadar Esenler Erokspor’dan Abuzer Gaffar Toplu ile Taygun Vurgun ve 1922 Konyaspor’dan Eyüp Poyraz’ı kadrosuna katan Kırmızı Lacivertliler, dördüncü transferini yurt dışından getirdi.

Mersin ekibi, Almanya 4. Lig takımlarından Jeddeloh II forması giyen Christopher Gürkan David ile anlaştı. Kariyerinde Fulham ve Twente gibi önemli takımlarda forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu İçel İdman Yurdu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz; daha önce Fulham, FC Twente, Utrecht, Go Ahead Eagles, Würzb Kickers ve SSV Jeddeloh II formaları giymiş Türk Asıllı Hollandalı orta saha oyuncusu Christopher Gürkan David ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı” ifadelerine yer verildi.


Etiket: İçel İdmanyurdu, Spor, Futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA