TİY’de keyifler yerinde

Tarih: 22 Temmuz 2022 Cuma 14:18

Türkiye Futbol Federasyon (TFF) 2’inci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Erzurum’da kampa giren Türkiye Futbol Federasyon (TFF)  2’inci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu, günü çift antrenman yaparak tamamladı.

Erzurum'da Teknik direktör Serdar Bozkurt ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yeni transferler de yer aldı.
Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile girmek isteyen Tarsus ekibi, 2 haftalık Erzurum kampını iyi değerlendirmek istiyor. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız Erzurum kampının 2. gününe Serdar Bozkurt hocamız ve ekibi eşliğinde sabah antrenmanıyla başladı. Yeni transferlerimizin ve genç futbolcularımızın da katılım gösterdiği kampımızda moraller üst düzey ve takımımız geçtiğimiz sezon yarım kalan hikayeyi tamamlamak için çalışmalarını büyük bir özveri ile gerçekleştiriyor” ifadelerine yer verildi.

Yoğun bir tempoda geçen idmanlarda Sarı Lacivertli futbolcuların eğlenceli anları dikkatlerden kaçmadı.


Etiket: Tarsus İdmanyurdu, Spor, Futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA