’Tedaviyi beğenmediler’ doktoru dövdüler!

Tarih: 21 Temmuz 2022 Perşembe 11:18

Mersin’de, tedaviyi beğenmediği gerekçesiyle abisi ile birlikte doktoru darp eden S.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin'de, tedaviyi beğenmediği gerekçesiyle abisi ile birlikte doktoru darp eden S.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlginç olay merkez Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi'ndeki Mersin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Metropol Polikliniği'nde meydana geldi. İddiaya göre doktor A.H.Z. tarafından tedavi edilen S.S. isimli hasta, uygulanan tedaviyi beğenmedi. İkili arasında kısa süreli tartışma yaşanırken, sinirli bir şekilde klinikten çıkan S.S., bir müddet sonra abisi G.S. ile birlikte geri dönüp doktor A.H.Z.'yi darp etti. 

Sağlık çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınan abi-kardeş, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkça tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S.S. tutuklanırken, abisi S.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Etiket: mersin, doktor, şiddet, sağlıkçalışanı, beyazkod,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA