Hayko Cepkin, Mersin’i coşturdu

Tarih: 14 Temmuz 2022 Perşembe 19:49

Mersin’de sahne alan ünlü sanatçı Hayko Cepkin, binlerce genci bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşattı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen konserde Hayko Cepkin sevilen şarkılarını seslendirirken, kendisini izlemeye gelen her yaştan binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü Bengi İspir Özdülger ile Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ’ın da hazır bulunduğu konserde binlerce Hayko Cepkin hayranı, Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve performansıyla hayran bırakan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını muhteşem sahne şovlarıyla birleştirerek, kendisini dinlemeye gelenlerin beğenisini kazandı. Sanatçının şarkılarına, konser alanını dolduran gençler de zaman zaman eşlik etti.
Konser sonunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, sanata ve sanatçıya verdiği destek ile kültürel etkinliklere önem vermesinden dolayı teşekkür eden Hayko Cepkin, "Şu anda en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri deşarj olmaktı. Umarım deşarj olmuşsunuzdur. Yaşanan bu kadar sıkıntının içerisinde umarım biraz, 1-2 saat de olsa kafanızı dağıtabilmişizdir. Bu güzel ortamın yaşanmasına katkı sunan ve bizi sizlerle buluşturan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sonsuz teşekkürler" dedi


Etiket: Mersin, Erdemli, HaykoCepkin, konser,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA