Mersin’de çocuklar unutamayacakları anlar yaşıyor

Tarih: 13 Temmuz 2022 Çarşamba 12:11

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, TADEKA desteklediği ’Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal ve eğlence içerikli programları Kurban Bayramı’nda da hız kesmeden devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nun (TADEKA) desteklediği “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinlikleri, ilçeye bağlı mahallelerde güzel görüntülerin yaşanmasını sağlıyor.
Büyükşehir Meclis Üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Ünzile Kuru, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi Ekrem Fevzi Coşkun, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım gösterdi.
Dondurma ikramının da yapıldığı eğlence programında, çocuklara oyuncaklar hediye edildi. Yarışmalarda dereceye girenlere ise kitap armağan edildi. “Her köy bizim köyümüzdür” sloganıyla düzenlenen etkinlikler, Tarsus ve Çamlıyayla’ya bağlı diğer mahallelerde de gerçekleştirilecek.
Ulaş Mahalle Muhtarı Gazi Ulaş, şenlikten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ programını düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer Bey’e yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza, mutlu olabilecekleri bir günde mutluluk verdiği için, bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA