Mersin’de şehitler için kurban kesildi

Tarih: 10 Temmuz 2022 Pazar 10:57

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarımsal Hizmetler ile Sosyal Hizmetler Daireleri koordinesinde, bu yıl da Büyükşehir’in Yakaköy mezbahasında şehitlerimiz için kurban kesildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl daKurban Bayramı dolayısıyla şehitlerimiz için kurban kestirdi.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarımsal Hizmetler ile Sosyal Hizmetler Daireleri koordinesinde Yakaköy Mezbahası’nda şehitlerimizin adına kesilen kurbanların tamamı, hayır kurumlarına teslim edilecek.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz, “Büyükşehir Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sene de şehitlerimiz için kurban kesimi gerçekleştiriyor. Şehitlerimizin adına kesilen kurbanlarımızın tamamını, hayır kurumlarımıza teslim edeceğiz. Bu vesileyle de tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bayramını kutlarız” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA