Akdeniz’de Covid-19 denetimi

Tarih: 4 Mart 2021 Perşembe 14:19

Akdeniz ilçesinde ‘Kontrollü Normalleşme’ döneminde kapsamında denetim yapıldı

Akdeniz ilçesinde ‘Kontrollü Normalleşme’ döneminde kapsamında kent merkezinde denetim yapılarak vatandaşlar salgınına karşı bilgilendirilerek,  tedbirlere uymaları konusunda uyarıldı.

Geçtiğimiz günlerde, İçişleri Bakanlığı’nın, 81 valiliğe gönderdiği genelge ile ‘Kontrollü Normalleşme’ döneminde ‘Dinamik Denetim Modeli’ne geçildiği bildirilmesinin ardında Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin katılımı ile merkez Akdeniz ilçesi Hastane Caddesi’nde denetim yapıldı.
Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde yapılan denetimlerde Vali Ali İhsan Su, esnaf ve vatandaşları koronavirüs salgınına karşı bilgilendirip, tedbirlere uymaları konusunda uyardı. Vali Su, tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de yeni kontrollü normalleşme süreci geçildiğini belirterek, "Yeni kontrollü normalleşme çerçevesinde denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yeni süreçle birlikte bazı işletmeler tekrar açıldı. Biz turuncu kategorideyiz. Hedefimiz bu rengi mavi yapmak. Bunun içinde iş yeri sahiplerimiz ve vatandaşlarımız kurallara uyacak. Biz de bütün ekiplerimizle birlikte sahada olacağız, denetlerimizi sürdüreceğiz. Bu konuda farkındalığı diri tutmak zorundayız. Hep birlikte kurallara uyarak pandeminin üstesinden geleceğiz. Kurallara uyan esnafımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
 


Etiket: Mersin, Covid-19, denetim, Akdeniz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA