Emir Can İğrek, genç hayranlarını coşturdu

Tarih: 26 Haziran 2022 Pazar 15:14

Mersin’de Soli Güneş Festivali’nde sahne alan Emir Can İğrek, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Mersin'de, Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Soli Güneş Festivali'nde gençlerin sevgilisi Emir Can İğrek sahne alarak, alanı dolduran on binlerde seyirci ile birlikte söyledi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Berlin Tempelhof-Schöneberg Belediye Başkanı Jorn Ottman'ın binlerce Mezitlili ile birlikte izlediği konserde Emir Can İğrek sahne aldı. 2018 yılında ilk uzunçalar albümü 'Ağır Roman'ın piyasaya çıkmasanın ardından 2019'da Nalan adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladıktan sonra 2020 PowerTürk Müzik Ödülleri'nde 'Yılın En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcısı' ödülünü alana gençlerin sevgilisi Emir Can İğrek, birbirinden güzel şarkılarını binlerce müzikseverle birlikte söyledi. 
Başta Adana olmak üzere komşu il ve ilçelerden de yoğun ilgi gören konserde 2 saate yakın sahnede kalan İğrek, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalık hayran grubundan oluşan dev koro ile seslendirdi. 'Nalan' şarkısı ile büyük çıkış yakalayan, 'Beyaz Skandalım', 'Müzik Kutusu', 'Saman Sarısı', 'Dargın', 'Defoluyorum' gibi şarkılarını seslendiren İğrek, muhteşem performansını danslarıyla da süsledi.
Konsere gelen herkese Mezitli Belediyesi tarafından Soli Pompeiopolis Antik Kentinin resmedildiği kabartma magnet ve özel hazırlanmış narenciye kolonyası hediye edildi.
Almanya'nın başkenti Berlin'den gelen Tempelhof-Schöneberg Belediye Başkanı Jorn Ottman ve beraberindeki heyette bulunanlar da Emir Can İğrek'in söylediği hareketli şarkılara eşlik ederek Belediye Başkanı Neşet Tarhan'la birlikte dans etmeyi ihmal etmedi.
Gençlerde telefonları ile fotoğraf ve görüntü çekerek canlı yayın yaparken profesyonel anlamda ilk konserini Mersin'de vermesi nedeniyle kendisi için son derece özel bir yeri olduğunu ifade eden İğrek, "Mersin'de bu güne kadar 16-17 konser verdim. Mersinliler beni ben de onları çok sevdim. Bugün bizi muhteşem bir ortamda Mezitlililerle buluşturan Başkanımız Neşet Tarhan'a ve emek veren tüm ekibine sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.
Konserin sonunda sahneye çıkarak çiçek veren Başkan Neşet Tarhan ise, "Gençler kimi isterse onu getirmeye özen gösteriyoruz. Emir Can İğrek muhteşem bir konser vererek gençlerin ne kadar isabetli karar verdiğini göstermiş oldu. Biz daha güzeli daha mutlu bir Mezitli için çalışırken gençlerimiz de doyasıya eğlensin istiyoruz. Gelen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA