ÇBK’nın 7 oyuncusu Milli Takımlarda

Tarih: 11 Haziran 2022 Cumartesi 15:02

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nin gelecek vaad eden 7 sporcusu yeniden milli takıma seçildi.

Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK), gelecek vadeden sporcuları Asya Ülker, Ayşenaz Harma, Eslem Güler, Elif Batı, Esra Güvenç, Selin Tekin ve Zümra Küçük, yeniden milli takıma seçildi.
Buna göre Asya Ülker, 2022 Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası için Bolu'da kampa girecek olan U18 Genç Kız Milli Takımı'na davet edildi. Zümra Küçük ise FIBA Altyapı Gelişim Projesi Uluslararası Final Turnuvası öncesinde düzenlenecek olan hazırlık sürecine dahil edildi. Eslem Güler, Elif Batı, Esra Güvenç ve Selin Tekin de 2022 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası için U16, Ayşenaz Harma ise 2023 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası öncesi Ankara'da organize edilecek U15 milli takım kampına çağırıldı.
Bitçi Türkiye Kupası'nın sahibi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) oyuncularının Mersin'i ay-yıldızlı forma ile en iyi şekilde temsil edecek.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA