Pandemide yaptıklarını sergiledi

Tarih: 11 Haziran 2022 Cumartesi 13:54

Mersin’de 12 yaşındaki Berrak Kurt, açtığı sergi ile büyük ilgi gördü.

Mersin’de Yenişehir Final Okulları İlkokulu’nda okuyan Berrak Kurt, dünyada ve Türkiye’de etkisini göstererek insan yaşamını olumsuz etkileyen pandemi döneminde yaptığı resimlerini sergiledi.

6’ncı sınıf öğrenci 12 yaşındaki Berrak Kurt’un sergisi Forum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Sergide, ilkokuldan bu yana resim yapan Berrak Kurt’u öğretmeninin yönlendirmesi ve okullarında kapalı olmasını fırsat bilerek resim yapmaya başladı. Bu dönemde yaptığı birbirinden farklı çalışmalar öğretmeni tarafından da gözlemlenen Berrak Kurt, daha sonra ailesinin de desteği ile sergileme kararı verdi. Bunun üzerine Forum Alışveriş Merkezi’nde açılan sergide Berrak Kurt’un çalışmaları sergilenirken ziyaretçilerinden de olumlu tepkiler aldı.
Berrak Kurt, boş zamanlarını değerlendirmek için ilkokuldan bu yana resim yaptığını, pandemi döneminde fırsata çevirerek sergisinde yer alan çalışmaları ortaya çıkarttığını söyledi.
Berrak Kurt, bundan sonraki yaşamında resmin her zaman yer alacağını dile getirerek, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.


Etiket: Mersin, Berrak Kurt, Sergi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA