Melek Mosso: Beni asla susturamayacaklar

Tarih: 5 Haziran 2022 Pazar 14:23

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında konser veren Melek Mosso, performansı ile büyüledi.

20'inci Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında kentte konser veren pop müziğinin yeni yıldızı Melek Mosso’ya hayranları yoğun ilgi gösterdi.
Mersin'de biletleri günler önce tükenerek kapalı gişe seslendirilen Melek Mosso konseri, Mezitli Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağıcı'nın yanı sıra yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı konserde, 2 saatlik performansıyla dinleyicisini yeniden kendine hayran bırakan Melek Mosso, kendi besteleri ve dillerden düşmeyen cover şarkılar seslendirdi.
‘SUSTURAMAYACAKLAR’
Sözü Meral Özbek'e müziği Derya Köroğlu'na ait 'Karanfil' şarkısı ile başlayan Melek Mosso, konser sırasında yaptığı konuşmasında 4 yıl önce geldiği Mersin'i çok sevdiğini bu nedenle de Mezitlili olduğunu söyledi. Melek Mosso, o zaman da kendini evinde gibi hissettiğini ne zaman Mersin adını duysa heyecanladığını belirterek, "Bir tarafım artık Mersinli, Mezitlili. Şu an evimde, komşularımla, dostlarımlayım. Bu akşam çok kalabalığız, daha da çoğalacağız. Niye tabii ki, çünkü müziği susturamadıkları için çoğalacağız. Melek Mosso'yu susturamadıkları için çoğalacağız. İstemeyenlere inat, karanlığa inat, aydınlık için şarkı söylemeye devam. Beni asla susturamazlar, susturamayacaklar. Çünkü bu ülkede korkusuz, özgür kadınlar görmeyi istiyorum" dedi.
'DERS VERMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİL'
Şarkılarını Amfi Tiyatroyu dolduran binlerce seveniyle birlikte seslendiren Melek Mosso'ya çiçek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Melek Mosso 4 yıl önce yine buradaydı. Viranşehir'in bir ara sokağında konserden sonra yemek yemeye gittik. Melek Mosso, orada mutfağa geçti. Kendi yemeğini kendi yaptı. İşte Melek Mosso böyle bir sanatçıdır. Bu nedenle hiç kimsenin bize ders vermeye hakkı yok. Hele, hele ahlak dersi vermeye hiç hakkı yok. Bize ahlak dersi vermek kimsenin haddine değildir. Melek Mosso'ya alternatif ahlak dedikleri şeyi hepimiz görüyoruz. En büyük dersi biz halktan alırız. Bizler halkın verdiği derse inanırız. Bunun için Türkiye'nin geleceği; sesi daha gür çıkan kadınlarla emin ellerde" diye konuştu.


Etiket: Mersin, Melek Mosso, Konser, Festival,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA